`
 
studypath
Βασιλική Μαχαιρίδου
6946795334
Θεσσαλονίκη

Σπουδές

2001-2005: Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, ΑΠΘ

2000-2000: Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Υπηρεσίες

  • Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών από έμπειρη καθηγήτρια

Εμπειρία

2003-2021: Παραδίδω μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων, σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, και σε ενηλίκους. Διδακτική εμπειρία 18 χρόνων σε ιδιαίτερα και φροντιστήρια. Προετοιμάζω μαθητές για πτυχία όλων των επιπέδων (ECCE, FCE, TIE, TOIEC, ESB, CITY ANG GUILDS, ECPE, CPE, MSU, LRN), όλων αναγνωρισμένων απο τον ΑΣΕΠ. Προετοιμασία για σπουδές στο εξωτερικό και για τα πτυχία εισόδου σε ξένα πανεπιστήμια (IELTS, SAΤ). Μαθήματα αγγλικών σε ενήλικους που επιθυμούν να βελτιώσουν την προφορική τους επικοινωνία και να εμπλουτίσουν τις προφορικές και ακουστικές τους δεξιότητες.

Περιοχές

e-learning σε κάθε περιοχή

Αγγελίες

studypath

Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών από έμπειρη καθηγήτρια

Τιμή κατόπιν συνεννοήσης
8/9/2021
Παραδίδω μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων, σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, και σε ενηλίκους. Διδακτική εμπειρία 15 χρόνων σε ιδιαίτερα και φροντιστήρια. Προετοιμάζω μαθητές για πτυχία όλων των επιπέδων (ECCE, FCE, TIE, TOIEC, ESB, CITY ANG GUILDS, ECPE, CPE, MSU, LRN), όλων αναγνωρισμένων απο τον ΑΣΕΠ. Προετοιμασία για σπουδές στο εξωτερικό και για τα πτυχία εισόδου σε ξένα πανεπιστήμια (IELTS, SAΤ). Μαθήματα αγγλικών σε ενήλικους που επιθυμούν να βελτιώσουν την προφορική τους επικοινωνία και να εμπλουτίσουν τις προφορικές και ακουστικές τους δεξιότητες. Δωρεάν τεστ αξιολόγησης επιπέδου για όσους έχουν χρόνια να ασχοληθούν και δεν γνωρίζουν σε ποιο επίπεδο βρίσκονται τα αγγλικά τους. Δωρεάν μάθημα γνωριμίας και καθορισμού του επιπέδου σας. Πλούσιο έντυπο και ακουστικό υλικό. Τιμή ώρας: ανάλογα με το επίπεδο και τον εβδομαδιαίο αριθμό ωρών 7-15€.

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες | Προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις | Υποστήριξη φοιτητών | Προσωπικές σημειώσεις | Φροντιστηριακές σημειώσεις | Χρήση εξωσχολικών βιβλίων | Διδασκαλία σε γκρουπ | Δωρεάν το 1ο μάθημα | E-learning

e-learning σε κάθε περιοχή

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει ο χρήστης το συντομότερο μαζί σας.

*
*
*
*
*
*
*

Τα πεδία με (*) πρέπει να συμπληρωθούν